Concursul de cultură și educație financiar-contabilă, provocarea elevilor pentru piața muncii și era digitală!

La nivelul județului Teleorman s-a desfășurat pe 28 aprilie 2023 etapa județeană a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă. Regulamentul acestui concurs definește cadrul specific de organizare și desfășurare și este elaborat în baza prevederilor Metodologiei cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a  Concursului Național de Cultură și educație financiar-contabilă, conform Ordinului de Ministru al Eucației-Direcția Generală a Învățământului Preuniversitar cu nr.26283/20.03.2023.

Concursul de cultură și educație financiar-contabilă se adresează elevilor din clasa a XI-a, liceu – filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, din învățământul preuniversitar de stat și particular. Acesta urmăreşte stimularea elevilor care au interes în domeniul tehnico-aplicativ pentru o educație financiar-contabilă de calitate, pentru o profesie capabilă să răspundă noilor provocări ale pieței muncii și erei digitale.

Citește mai mult pe https://ziarulteleormanul.ro/concursul-de-cultura-si-educatie-financiar-contabila-provocarea-elevilor-pentru-piata-muncii-si-era-digitala/

 

 

 

Leave your comment